Nieuw!

bestellen via webshop!

 

U bevindt zich hier: orthopedie ECOPELL

Footwork

Dokweg 36

8243 PT  Lelystad

tel. +31 (0)320 - 212372

fax +31 (0)320 - 212564

Natuurlijk! Ecopell lantaardig gelooid leer


Wie voor Ecopell leer kiest, kiest daarmee bewust voor een van de fijnste materialen die de natuur te bieden heeft. Het leer is afkomstig van Duitse runderen en wordt in Beieren op natuurlijke wijze gelooid. Met behulp van uitsluitend plantaardige looistoffen zoals kastanje, Kara, Valonea en Mimosa krijgt het leer z’n karakteristieke uitstraling. Soepel, ademend, huidvriendelijk en allergievrij.


Ecopell leer wordt CHROOMVRIJ gelooid en door en door vatgeverfd ; de  kleurstoffen zijn zwaarmetaal vrij.


Ecopell leer heeft een vaste nerf met een natuurlijke oppervlakte. Natuurkenmerken blijven zichtbaar en maken elke huid individueel. De verschillende huidstructuren en beschadigingen door bijv. prikkeldraad  en insectenbeten op de weide, getuigen van de echtheid van het leven in de vrije natuur.


Door het chroomvrij en plantaardige looiproces is Ecopell-leder niet alleen uitgesproken arm aan schadelijke stoffen , maar ook bijzonder ADEMEND-AKTIEF en HUIDVRIENDELIJK .

Bij het verven neemt elke huidzone zoveel kleurstof op , als de huidstructuur toelaat . Daarbij onstaan op dezelfde huid natuurlijke kleurschakeringen.

Deze levenskenmerken van het leder geven een indruk weer van elke huid en verhogen de individualiteit van het daaruit gemaakte produkt.

•••Lees verder
terug naar orthopedie algemeen


contactcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_2_link_0
webshopwebshop.htmlwebshop.htmlshapeimage_3_link_0
orthopedieorthopedie.htmlorthopedie.htmlshapeimage_4_link_0
schoenmakerijschoenmakerij.htmlschoenmakerij.htmlshapeimage_5_link_0
homeorthopedie_schoenmakerij.htmlorthopedie_schoenmakerij.htmlshapeimage_6_link_0
contactcontact.htmlcontact.htmlshapeimage_7_link_0